Ion Drenea, membru al comunității noastre din Micro 14, a plecat la cele veșnice

Domnul Ion Drenea a a plecat la Domnul. Era și nu era momentul … dar așa a fost voia Domnului. Avea o vârstă. S-a născut la 21 iunie 1937 la Grabicina. Dar o mai putea duce, însă atât a fost!  Am pierdut cu toții un om bun, A lăsat amintiri frumoase celor din jur, iar sub aspect spiritual s-a pregătit pentru marea trecere. S-a spovedit și s-a împărtășit.

Istoria vieții persoanele a fost una curată și bună. Lache și Anca, părinții săi, au avut cinci copiii. În ordinea nașterilor dânsul a fost al patrulea.

A studiat la Beceni până a terminat liceul din localitate. A făcut armata la Timișoara. În perioada z1959-1990 a lucrat ca instalator la Fabrica de Mase plastice(Chimica) Buzău. A fost apreciat și respectat de colegi si conducere, iar după pensionare a rămas foarte activ.

În planul vieții de familie a fost un om împlinit. Din căsătoria cu Aurica, eveniment care a avut loca la 1 August 1957, s-au născut cei trei copii ai familiei  Corneliu, Veronica si Gabriela.

La data de 19 Noiembrie 2023 l-am prohodul in Capela Învierea lui Lazar, din cimitirul Parohiei  Sf. Apostol Andrei din Buzău,

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Un răspuns la “Ion Drenea, membru al comunității noastre din Micro 14, a plecat la cele veșnice”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *