Tratează-ți creștinește trupul

În Paraclisul Izvorul Tămăduirii de la Biserica Sfântul Apostol Andrei din Buzău, cartier Micro 14, Taina Sfântului Maslu oficierea Tainei Sfântului Maslu a fost o tradiție, încă de la început. Atunci Spitalul Județean de Urgență nu avea biserică, dându-ne un motiv în plus să ne gândim la cei bolnavi.

Prin rugăciunile ei Biserica nu se substituie medicilor, însă are un rol important în menținerea și ameliorarea sănătății trupești, pentru că parte importantă dintre suferințele fizice ar putea fi evitate sau cel puțin amânate cu ajutorul unei conduite creștine.

Crezi că se supără ficatul tău dacă îl tratezi creștinește și nu-l transformi într-o fabrică burdușită de reziduuri prin abuzul de mâncare și băutură? Crezi că nu ți-ar fi recunoscător stomacul dacă nu l-ai mai îndesa, fără noimă și fără limită, cu tot felul de amestecături, în cantități industriale? Crezi că inima ta nu s-ar bucura dacă în post ai fi cumpătat și nu i-ai mai da tensiunea peste cap? În fine, crezi că întreg organismul nu ți-ar fi recunoscător dacă l-ai trata ca pe un templu al Duhului Sfânt?

Poartă-te creștinește cu trupul tău!

Audio:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *